Fasteners

Bevestigingsmiddelen houden de wereld bij elkaar

Bevestigingsmiddelen houden letterlijk een groot deel van ’s werelds belangrijkste infrastructuur bij elkaar. En wij als toonaangevende leverancier van fasteners spelen graag onze rol daarin.

We zijn zeer ervaren in alle belangrijke industrieën en hebben exclusieve overeenkomsten met Europa’s topfabrikanten.

We kijken ernaar uit om ook met u samen te werken.

UIT voorraad LEVERBAAR

Meer dan 80.000 bevestigingsmaterialen van topkwaliteit uit voorraad leverbaar.

HEICO-Lock systems

Bevestigingsmiddelen worden niet uitsluitend gebruikt voor het permanent vergrendelen van de bevestiging. Soms moet u een balans vinden tussen de vergrendelingssterkte en het kunnen ontgrendelen van de bevestiging voor buitengebruikstelling of onderhoudsbeurt.

Studbolts

Hoewel studbolts in de basis simpele producten zijn – een draadeind met twee moeren – wordt het vaak gebruikt in kritieke situaties.

In pijpleidingen in koude omstandigheden kan de temperatuurblootstelling bijvoorbeeld in slechts enkele seconden veranderen van -20 graden naar 500 graden Celsius.

Studbolts worden in bijna alle sectoren gebruikt en zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende materialen.

maatwerk / specials

Hoewel we standaard meer dan 80.000 bevestigingsmiddelen op voorraad hebben, kan het voorkomen dat u een oplossing op maat nodig heeft. Wellicht een bout volgens tekening, speciaal materiaal of een aparte coating.

Coatings

Bevestigingsmaterialen worden in bijna alle productiesectoren gebruikt. Naarmate productiepraktijken zich ontwikkelen en nieuwe industrieën ontstaan, moeten bevestigingsmaterialen mee evolueren.

Koudlas (vreten)

Koudlas (vreten) is ongelooflijk vervelend en erg duur. Terwijl de structuur zelf nog steeds volledig functioneel kan zijn.

Neem contact
met ons op