Heico-lock borgring systemen
voorkomen is beter dan genezen

Heico-lock borgringen voor een effectieve borging

Bevestigingsmaterialen worden niet uitsluitend gebruikt voor het permanent vergrendelen van de bevestiging. Soms moet u een balans vinden tussen de vergrendelingssterkte en het kunnen ontgrendelen van de bevestiging voor buitengebruikstelling of onderhoudsbeurt.

Het Heico-Lock® borgring systeem, van de gelijknamige specialisten Heico Group, zorgt voor deze balans. Als het bevestigingssysteem dynamisch wordt belast, is beweging alleen mogelijk tussen de interne ringoppervlakken, wat resulteert in een aanzienlijke toename van de klemkracht.

Het HEICO-LOCK® Wedge Lock System is:

Het kwaliteit borgingsysteem voor de meest veeleisende boutverbindingen

HEICO-LOCK® borgringen zijn er in verschillende maten en materialen om aan verschillende toepassingsvereisten te voldoen. Ze worden veel gebruikt in diverse sectoren, waaronder de automobielindustrie, de lucht- en ruimtevaartindustrie, de machinebouw en de energiesector. 

Naast borgringen biedt Metrik Fasteners ook een breed scala aan andere bevestigingsproducten, zoals borgmoeren, sluitringen en draadinserts.

Heico Lock Wig Borgringsystemen, Gecertificeerd systeem voor het borgen van bouten, bij zowel lage als hoge voorspanningen. Geschikt voor dynamische belastingen.

Als u meer wilt weten over HEICO-LOCK® en hoe het werkt, kunt u de website van HEICO Fastening Systems bezoeken.

Meer dan 80.000 bevestigingsmaterialen van topkwaliteit uit voorraad leverbaar, van standaard fasteners tot extreem.

We hebben exclusieve distributierechten
met Europa's toonaangevende fabrikanten in bevestigingsmiddelen

Onze ervaring in alle belangrijke segmenten
helpt u bij het maken van de juiste keuzes

Neem contact
met ons op