Studbolts

STUDBOLTS

Simpel in essentie, essentieel in gebruik

Hoewel studbolts in de basis simpele producten zijn – een draadeind met twee moeren – wordt het vaak gebruikt in kritieke situaties.

In pijpleidingen in koude omstandigheden kan de temperatuurblootstelling bijvoorbeeld in slechts enkele seconden veranderen van -20 graden naar 500 graden Celsius.

Studbolts worden in bijna alle sectoren gebruikt en zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende materialen.

Standaard Studbolts

Standaard verzoeken kunnen wij over het algemeen uit voorraad leveren. Dit betekent dat we een breed scala aan bevestigingsmiddelen op voorraad hebben die voldoen aan de meest gangbare normen en specificaties.

Gespecialiseerde Studbolts

Voor meer gespecialiseerde bevestigingsproducten, zoals in de (petro)chemische industrie waar sterk corrosieve zuren gangbaar zijn, bieden we een breed scala aan met verschillende coatings zoals thermisch verzinken, zink-nikkel plating, sheradiseren, PTFE (Xylan/Xylar), nano-zink en meer.

 

Neem nu contact op om te informeren naar de mogelijkheden. We helpen u graag de juiste producten te kiezen voor uw toepassing.

Metrik levert studbolts voorzien van fabriekskenmerk en kwaliteitsaanduiding. Standaard bouten uit voorraad leverbaar, maatwerk is mogelijk.

Meer dan 80.000 bevestigingsmaterialen van topkwaliteit uit voorraad leverbaar, van standaard fasteners tot extreem.

We hebben exclusieve distributierechten
met Europa's toonaangevende fabrikanten in bevestigingsmiddelen

Onze ervaring in alle belangrijke segmenten
helpt u bij het maken van de juiste keuzes

Neem contact
met ons op