Partners

We zijn sterk
Samen staan ​​we sterker

Wij zijn de exclusieve distributiepartner van drie van Europa’s toonaangevende fabrikanten van bevestigingsmiddelen. We hebben onze partners zorgvuldig geselecteerd met exclusieve distributierechten, zodat we bevestigingsmaterialen kunnen aanbieden voor elke omstandigheid en elk doel. Test ons! We hebben een slagingspercentage van 100%.

Een kort overzicht van onze partners:

TS Verbindungsteile

TS Verbindungsteile is een Duitse gespecialiseerde fabrikant met meer dan 50 jaar ervaring in het gebruik van alle soorten (roestvast) staal en legeringen en met de nieuwste machinegereedschappen. Van enkelstuks tot serieproductie in de maten M1,2 tot M200. Wij zijn de exclusieve vertegenwoordiger van TS Verbindungsteile.

OME Metallurgica stampinox

Ome Metallurgica produceert en distribueert wereldwijd bouten en bevestigingsmaterialen en fuseerde officieel met Stampinox in 2021. Ze zijn marktleider voor ASTM-materialen in Europa en één van de weinige bedrijven wereldwijd op de Approved Manufacturing List (AML’s) voor toonaangevende bedrijven zoals Shell, Aramco, Total en Exxon. 

Vial Frères

Vial Frères, Frankrijk, heeft meer dan 100 jaar ervaring met het vervaardigen en distribueren van standaard en speciale bevestigingsmaterialen. Vial is de enige fabrikant in Europa met een eigen in-house thermisch verzinkerij (HDG / THVZ).

Neem contact
met ons op